jorgina

Amb llarga trajectòria laboral i personal, impulsada per la curiositat, l’aprenentatge, i la cooperació, no és d’estranyar que hagi assolit  l’objectiu de crear una consultoria pel bé comú a on posar en pràctica més que mai tots els seus coneixements adquirits; tant del món de la psicologia, dels recursos humans, del món de la inserció laboral, i de la formació.

L’haver estat al costat de les persones li ha permès descobrir la part humana que rau en tothom, la qual ha estat l’encarregada de fer-li saber quines són les necessitats existents per sentir-te realitzat avui en dia. I l’haver estat en contacte amb el món empresarial i ocupar càrrecs de direcció i coordinació, li permeten dur-ho en pràctica.

Al capdavall, un cocktail explosiu de genialitat i d’idees, tota una genidees.

Em vols conèixer més? Jorgina Martínez

gisela

Què va ser abans? L’ou o la gallina? Les seves inquietuds personals o el seu enfocament professional? No ho sabrem mai. Al cap i a la fi, el que impera és que sempre ha estat al costat de les persones.

El seu naixement laboral ve de la mà dels projectes socials, l’atenció a les persones, als col·lectius vulnerables. Continua interessant-se per les persones i el seu desenvolupament en els àmbits de la psicologia, la psicopedagogia, la cooperació internacional, el coaching…

El seu desenvolupament personal ha anat en paral·lel al laboral, oferint la possibilitat de comptar amb una professional que creu en tu. Que creu fermament que pots millorar i assolir allò que et proposis. I et donarà totes les eines possibles per a que ho aconsegueixis per tu mateix@,  sempre en millora constant.

I sempre amb el millor dels seus somriures. Tota una genidees.

Em vols conèixer? Gisela Oliva    GO